Leadsgenerering_bk

Leadsgenerering_bk

Vad är leadsgenerering?

Leads kan komma i flera former och från flera kanaler. Ofta sammanställs leads i en eller flera listor. Problemet är att dessa listor ofta är osorterade, ofärdiga eller med information som finns utspridd på olika ställen. För att dessa leadslistor ska kunna användas på ett effektivt sätt behöver de organiseras och kompletteras. Med hjälp av vår tjänst Leadsgenerering kan vi kolla igenom dina leadslistor och se till att dina säljare får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas med sina job.

 

Våra säljexperter kan inte bara komplettera och organisera leadslistorna, de kan även hitta de leads i dina listor som har stor potential. Som du säkert själv vet så finns det en stor skillnad mellan olika leads. Så kallade varma leads har en högre sannolikhet att leda till ett lyckat sälj jämfört med kalla leads. Tänk om du kunde få en lista som innehöll fler varma leads? Det hade inte bara lett till mer glada och lyckade säljsamtal, du hade även märkt en positiv skillnad på försäljningsresultatet. Även detta är något vi på Digital Agency Nordic kan hjälpa dig och ditt företag med.

Har du inga leadslistor alls? Även här kan vi hjälpa till. Vi kan säkerställa att ditt företag får in en stadig ström med leads att följa upp. Vi har flera processer och strategier för att generera leads som passar just dig och din verksamhet utifrån din målgrupp. Leadsgenerering kan snabbt bli en ovärderlig del av din verksamhet. Att hela tiden ha flera potentiella kunder att nå ut till ger ditt företag bättre förutsättningar för att nå nya höjder.

 

Varför är leadsgenerering viktigt?

Svaret är enkelt. Utan leads kan det bli svårt att sälja. Leadslistorna är på många sätt företagets livsblod, speciellt om företaget sysslar med försäljning. Vår leadsgenereringstjänst gör din verksamhet mer effektiv. Först och främst slipper din egen personal generera leads och kolla igenom listorna, något som i sig tar lång tid. Dina säljare kan istället lägga mer tid på att ringa potentiella kunder som faktiskt är intresserade, vilket i sin tur leder till en ökad försäljning.

 

Största utmaningarna med leadsgenerering

Leadsgenerering kan som sagt se ut på många olika sätt. Det beror mycket på vart leadsen kommer från. Att både generera och sortera leads tar tid och kräver resurser, vilket innebär att det kan bli dyrt att utföra internt. Ett smart sätt att slippa denna interna kostnaden är att ta in experter som hjälper dig generera leads som passar just dig och dina säljare.

 

Tänk igenom hur den nuvarande leadsprocessen ser ut, det vill säga vilka steg som måste tas från och med det att ett lead ska genereras till och med till den punkten då ditt lead har resulterat i ett avslut. De olika stegen kan ta olika lång tid och kräva olika mycket resurser. Själva leadsgenereringen är i princip de delar av denna process fram till den punkt då säljaren börjar ta kontakt med den potentiella kunden. Om en eller flera av dessa delar inte håller hög nivå kommer det att minska chansen för dina säljare att göra ett bra jobb. Bra leadsgenerering bygger på att den inledande leadsprocessen både är resurseffektiv och håller hög kvalité.

 

Det finns flera sätt att generera leads, från content marketing till speciella erbjudanden på sociala medier, tävlingar och annonser. Med vår hjälp kan du få in leads från flera olika kanaler och samtidigt säkerställa att leadsen håller en hög nivå.

 

Kvalité är ett nyckelord, inte bara när det kommer till leadsgenerering utan även när det kommer till hela vår verksamhet. Vi är ett svenskt bolag med flera kompetenta team. Vi har vår bas både i Sverige och i Bangladesh. Våra svenska projektledare agerar som spindeln i nätet och styr våra team för att nå det önskade resultatet. När du hör av dig till oss och vill använda dig av våra tjänster får du ett eget team som arbetar åt dig. Eftersom vi vill säkerställa att vi alltid håller högsta kvalité i allt vi gör har vi utvecklat effektiva processer för kvalitetskontroll. Vi finns till exempel hela tiden tillgängliga via flera kanaler. Vår affärsmodell gör det möjligt för oss att erbjuda högkvalitativa tjänster till ett attraktivt pris.

 

 Framgångsrik leadsgenerering

Framgångsrik leadsgenerering kan se ut på olika sätt. Allt beror på vilka önskemål, behov och krav som just din verksamhet har. Med vår hjälp kan du inte bara öka säljarnas möjlighet att sälja, du kan även minska den tid och de resurser som används för att generera kvalitativa leads på egen hand. Även detta kan leda till ett bättre resultat, inte bara för att vi har experter som kan utföra jobbet på ett effektivt sätt utan även för att ditt eget företag kan fokusera på kärnverksamheten. Istället för att lägga tid på leadsgenerering kan du outsourca denna del till oss och istället fokusera på det ni gör bäst.

 

Hör av dig redan idag

Behöver du hjälp med dina leads? Oavsett om du behöver helt nya leadslistor eller vill styra upp de listor du redan har kan vi på Digital Agency Nordic hjälpa till. Ta kontakt med oss så kan vi tillsammans gå igenom vilka behov du har och hur vi kan möta dessa behov. Vi erbjuder inte bara leadsgenerering utan kan även hjälpa till mer flera andra tjänster. Vårt mål är att bli en ovärderlig samarbetspartner. Vi vill hjälpa dig och din verksamhet att växa.

Lägg även märke till att vi erbjuder många prisvärda tjänster utöver just leadsgenerering. Dessa kan med fördel kombineras för att lösa specifika problem eller effektivisera verksamheten. Ge ditt företag de bästa förutsättningarna för att lyckas redan idag. Ring, mejla eller besök vårt svenska kontor i Stockholm. Vi ser alltid fram emot nya spännande utmaningar.

Get in Touch

Bangladesh House 6, Road 1A, Sector 5, Uttara, Dhaka